Steun ons en help Nederland vooruit

Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar meer kunnen bereiken. Niet meer aan de hand van de overheid, je bent zelf aan het stuur. De politiek en de overheid helpen waar nodig of gewenst jouw kansen waar te maken. Niet om ze te belemmeren. Wel volgens duidelijke spelregels.

Over Tom Verhoeve

Ik ben Tom Verhoeve, gelukkig getrouwd en vader van drie geweldige kinderen (12, 13 en 15). Ik woon al bijna 20 jaar in Fokkesteeg met veel huisdieren en werk bij een grote financiële instelling. Online ben ik zo’n beetje overal te vinden.

Van raadslid naar fractievoorzitter

De afgelopen vier jaar heb ik als raadslid al veel kunnen bereiken voor onze inwoners. Mijn dossiers waren vooral gericht op veiligheid, samenwerken in en met de regio, opvang en integratie van statushouders en transparant bestuur en dienstverlening. Ook heb ik actief bijgedragen aan duurzame onderwerpen.

In juni 2017 hebben de leden mij gekozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen van 2018. Na de verkiezingen ben ik gekozen tot fractievoorzitter. Ik vind het een prachtige en eervolle rol waarbij ik er vol voor ga om

  • de goede zaken die D66 de afgelopen jaren heeft bereikt en
  • de mooie plannen die D66 nog heeft

goed over te brengen.

Daarbij schroom ik niet om vooral het positieve van Nieuwegein te benadrukken. Zoals gezegd, ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar meer kunnen bereiken. Een duurzaam en sociaal Nieuwegein, met kansen voor iedereen!

Meer van Tom Verhoeve
'tuurlijk, het kan wel!