Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 30 oktober 2021

Bekendmaking kandidatenlijst GR2022

De leden van D66 Nieuwegein hebben tussen 14 tot en 28 oktober kunnen door middel van interne stemming aangeven of ze het lijstadvies overnemen of dat ze aanpassingen voorstellen.

Nu de interne verkiezingen zijn afgesloten, kan een definitieve kandidatenlijst gepresenteerd worden. Lijsttrekker Tom Verhoeve over definitieve lijst: “Deze geweldige kandidaten zijn gemotiveerd om, in deze spannende tijden, waarin we keuzes moeten maken om de stad klaar te maken voor de toekomst, juist samen met onze inwoners en ondernemers te werken aan een beter Nieuwegein.”

In een reactie zegt voorzitter Ingrid de Vries: “Onze leden hebben een mooie lijst gekozen. Al onze kandidaat-raadsleden zitten vol ambitie en willen zich met hart en ziel inzetten voor Nieuwegein. Aan al deze D66’ers zou ik mijn stem zeker toevertrouwen.”

De definitieve kieslijst:

 1. Tom Verhoeve
 2. Valga Lamur
 3. Luuk de Vendt
 4. Hanny Plomp-Van Rheenen
 5. Eric Spooren
 6. Erik van de Voort
 7. Peter Snoeren
 8. Anita van Schaik
 9. Hassan Toutouh
 10. Katharina Elbertse-Ma
 11. Pieter Kwantes
 12. Ingrid Volbeda
 13. Gert Jan Poppink
 14. Ingrid de Vries
 15. Hans Reusch