Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 10 mei 2021

Wij stellen jullie voor aan de kandidaat-lijsttrekkers voor GR22!

De aanmeldtermijn voor de kandidaatstelling lijsttrekker GR22 is gesloten. en wij stellen graag de kandidaten aan jullie voor!

 

 

 

 

Erik van de Voort

Erik is sinds 1966 lid van D66 en stond aan de wieg van de afdeling Nieuwegein. In de afgelopen decennia heeft hij diverse functies en rollen binnen D66 vervuld, waaronder die van lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Hij zou dit nu graag weer doen, want Nieuwegein staat volgens Erik voor een aantal forse opgaven voor o.a. woningbouw, duurzaamheid, sociale samenhang, mobiliteit waaraan hij graag vanuit de richtingwijzers van D66 een bijdrage wil leveren. Daarbij voortbouwend op wat de D66-fractie in de afgelopen jaren heeft neergezet.

Momenteel is hij actief als algemeen bestuurslid en campagnecoördinator.

Tom Verhoeve

Tom was lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en wil dit graag weer doen. Tom heeft zin in de verkiezingsstrijd waarin we met ons positieve verhaal en toekomstgerichte plannen de Nieuwegeiners weer perspectief bieden. Waar stimuleren en motiveren belangrijker is dan beknotten en begrenzen. Waar je alle kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen, ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Waar iedereen kan wonen, leven en zijn zoals hij of zij wil. Kortom, hij heeft zin om te winnen.

Volgende week dinsdag 18 mei kan je online vragen stellen aan de kandidaten tijdens de AAV, die hiervoor speciaal wordt georganiseerd. Wil je ook vragen stellen aan de kandidaat-lijstrekkers, meld je dan vandaag nog aan door middel van een mail aan de secretaris van het bestuur.

In de periode 25 mei tot en met 9 juni zijn er de verkiezingen om te bepalen wie de lijsttrekker wordt. Hiervoor ontvangen leden een uitnodiging per mail.