Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 7 januari 2018

D66 presenteert programmma “Nieuwegein: stad vol kansen”

Dit programma is samengesteld op basis van de gesprekken die D66 de afgelopen jaren regelmatig heeft gehad met inwoners, ondernemers en organisaties. De opbrengst van deze gesprekken is gebruikt bij de totstandkoming van het verkiezingsprogramma.

Lijsttrekker Tom Verhoeve: “Opnieuw ligt er een prachtig programma vol ambitie en plannen om verder te bouwen aan de toekomst van onze stad. De afgelopen acht jaar hebben we de samenwerking met onze inwoners en ondernemers actief opgezocht om samen plannen te creëren èn te realiseren. Ook de komende vier jaar willen we dat -op onze optimistische wijze- blijven doen.

Met dit ambitieuze programma creëren en pakken we samen kansen om onze stad socialer en duurzamer te maken. D66 gaat voor een Nieuwegein waar ruimte is voor initiatief, we groen wonen en het onderwijs tijdloos is.