Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 22 maart 2015

Jeugdland dankzij D66 weer op orde (NL Doet)

NL Doet: alle activiteiten uitgevoerd

Net als voorgaande jaren, werden dit weekend weer veel vrijwilligersklussen gedaan in het kader van NL DOET. De landelijke actie waarbij inwoners de handen uit de mouwen steken om klussen te doen bij verschillende activiteiten. Ook in Nieuwegein waren veel inwoners actief. Wethouders van SP en D66 waren samen met CDA raadsleden en veel andere vrijwilligers actief op Jeugdland in Nieuwegein-Zuid.

Er is hard gewerkt om de klussen die door het bestuur van Jeugdland zijn voorgedragen te klaren. Zo is een nieuwe stortbak op het toilet aangelegd, is de groenvoorziening bijgewerkt en is er volop geschilderd.

Samenwerken om Jeugdland weer op orde te krijgen

Samenwerken om Jeugdland weer op orde te krijgen

 

Gerelateerd